Desto Kivitalo
on helpoin kivitalo!

Helpoin kivitalo

Jokainen perhe, tontti ja ympäristö ovat erilaisia. Jokainen koti edellyttää siksi näihin osa-alueisiin perehtymistä ja tarpeiden ja toiveiden huomioimista. Hankesuunnittelu-vaiheessa on hyvä koota perheen toiveet ja tarpeet listalle ja ottaa yhteyttä meihin.

Me selvitämme puolestasi kaavamääräykset ja rakentamistapaohjeet, joita tontillasi vaaditaan. Valitaan yhdessä talomalleistamme tontille soveltuva vaihtoehto. Mikäli talomalleistamme ei löydy sopivaa kotisi mallia, niin annetaan arkkitehtimme laatia tontillesi yksilöllinen suunnitelma. Yksilölliset kodit ovat vahvuutemme, joten myös sinun oman arkkitehtisi laatimien kuvien pohjalta teemme sinulle laadukkaan rakentamisen tarjouksen.

Deston asiakkaana ja tilaajana voi rauhassa keskittyä normaaliin elämään ja arkisiin askareisiin. Ei tarvitse stressata mitä seuraavana pitäisi tehdä. Sinun rakennushankettasi johtaa alan ammattilainen, joka tietää rakentamisen vaiheet. Muuttopäivä on tiedossasi jo kaupantekohetkellä. Pystyt seuraamaan rakennushankkeesi edistymistä kätevästi Extranetistä, silloin kun sinulle parhaiten se sopii. Näet aina rakennushankkeesi edistymisen aikataulun ja voit viestittää tarpeesi ja toiveesi kätevästi Extanetissä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Desto Oy
Pikkaralantie 3
90450 Kempele
Ota yhteyttä!
0400 922 152
info@desto.fi
Yritystiedot
Y-tunnus 2528065-1