Desto Toimitilat yksilöllisesti teille!

Nopeasti valmistuvat ja energiatehokkaat toimitilat

Yrityksesi toimitilat ja niiden keskeinen sijainti ovat merkittävä osa kannattavaa liiketoimintaasi. Sijoittuminen alueellisesti ja liikenteellisesti keskeiselle ja näkyvälle paikalle antaa mahdollisuuden kasvavaan ja tulokselliseen yritystoimintaan.

Yrityksesi ulospäin näkyvä ilme ja toimitilojen kunto viestii asiakkaallesi millaista tuotetta ja palvelua sieltä on saatavilla. Kannattavan liiketoiminnan keskeisenä lähtökohtana on, että toimitilat ovat asianmukaiset, nykyaikaiset ja tyylikkäät. Uskottavuutta ja luotettavuutta ei voida toiselle myydä, vaan se tulee ansaita.

Me Destolla olemme juuri teitä varten. Haluamme olla yrityksen kasvun mukana ja turvata sitä, tarjoamalla yrityksellesi uusia ja nykyaikaisia toimitiloja. Haluamme aidosti kuunnella tarpeenne ja vastata niihin energia- ja kustannustehokkaalla rakentamisella. Olemme palvelemassa teitä laajalla toimitilarintamalla, jotka koostuvat seuraavista osa-alueista:

Deston toimitilarakentaminen pohjautuu energia- ja kustannustehokkaaseen rakentamiseen. Uusia toimitiloja mietittäessä on hyvä ottaa heti yhteyttä, koska rakennushankkeen kustannukset määritetään jo suunnitteluvaiheessa 80 %. Tästä syystä me haluamme olla jo alkuvaiheessa mukana, jotta hanke saadaan käyntiin oikealla tavalla.

Toimintamallimme on:

 1. Yrityksellä on syntynyt tarve uusista toimitiloista
 2. Yhteydenotto Deston asiantuntijaan
 3. Tarvekartoitus ja luonnossuunnittelu
 4. Kustannusarvio ja tarjous rakentamisesta
 5. Hankintapäätös ja hankintasopimus
 6. Pääpiirustukset ja viranomaisasiat, sekä rakennuslupa
 7. Rakenne- ja lvis-suunnitelmat, sekä muut erityissuunnitelmat
 8. Rakennushankkeen toteuttaminen
 9. Rakennushankkeen luovutus
 10. Tilojen käyttöönotto
 11. Vuositakuutarkastus
 12. Tyytyväinen asiakas ja laadukkaat toimitilat

Tällä toimintamallilla olemme valmiita toteuttamaan myös sinun yrityksesi toimitilatarpeet. Sinun tarvitsee tehdä vain yksi sopimus ja muistaa Deston asiantuntija, joka hoitaa rakennushankettasi. Näin helppoa uusien toimitilojen rakentaminen voi olla!

Toteutamme myös yksilöllisiä toimitiloja, sinun oman arkkitehtisi laatimien suunnitelmien pohjalta tai muista suunnitelmista.

Ota yhteyttä ja kasvetaan yhdessä kohti tulevaisuutta!

Desto Oy
Pikkaralantie 3
90450 Kempele
Ota yhteyttä!
0400 922 152
info@desto.fi
Yritystiedot
Y-tunnus 2528065-1