Yhdellä sopimuksella
- ja budjetti pitää!

Rakentaminen

Deston liiketoiminta-alueisiin kuuluvat kivitalojen ja toimitilojen rakentaminen. Näillä toiminta-alueilla tarjoamme sinulle helpon ja luotettavan mahdollisuuden tehdä haaveista ja unelmista totta. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden vaivattomaan ja helppoon rakentamiseen. Valitset kumppaniksesi Deston, niin saat laadukkaan sekä energia- ja kustannustehokkaan kokonaisratkaisun.

Helpoin kivitalo

Desto Kivitalo on helpoin kivitalo. Kotisi suunnitellaan meillä sinua varten ja saat kaiken tämän yhdellä sopimuksella haluamaasi valmiusasteeseen, aina myös avaimet käteen -periaatteella rakennettuna.

Tutustu lisää Desto Kivitaloihin!

Nopeasti valmistuvat ja energiatehokkaat toimitilat

Deston toimitilarakentamisen, rakennusmateriaalien ja tuotantomenetelmien kehityksen johdosta saavutamme nopean rakennusaikataulun. Olemme valinneet rakennusmateriaalit ja työtavat niin, että rakentamisen eteneminen on joustavaa ja sujuvaa. Tätä kautta olemme saavuttaneet myös kustannustehokkuuden, josta meidät tunnetaan. Joustavan toiminnan johdosta pystymme mukautumaan yrityksesi tarpeisiin ja toteuttamaa hankkeesi sitovalla aikataululla. Energiatehokkuus on tämän päivän rakentamisessa keskeisellä sijalla myös toimitilarakentamisessa. Me olemme valmiita tässä haasteessa ja tarjoamme sinulle energia- ja kustannustehokkaita toimitiloja. Ota rohkeasti yhteyttä ja käynnistetään hankesuunnittelu yhdessä!

Tutustu lisää Desto Toimitiloihin!

Budjetti pitää ja saat kattavan takuun

Yksi sopimus takaa turvallisen rakentamisen, sillä kustannukset ovat tiedossa jo rakennushankkeen alussa. Budjettisi ei ylity yllättävillä kuluilla, vaan voit nukkua yösi rauhassa. Laadimme jokaisen rakennushankkeemme alussa kokonaiskustannusarvion. Tämä arvio sisältää myös niiden osa-alueiden kustannukset, jotka ovat tilaajan hankinnassa. Näin kaikki kustannukset ovat jo tiedossa ennen rakentamisen aloitusta. Desto antaa kaikelle rakentamiselle kattavan 24 kk takuun.

Onnistunut lopputulos

Yhdessä alamme osaavien yhteistyökumppaneiden kanssa saavutamme laadukkaan ja onnistuneen lopputuloksen. Uusien tuotteiden ja materiaalien käytössä olemme edelläkävijä. Halumme on olla kehityksen kärjessä ja tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka antavat kodille ja toimitiloille yksilöllisyyttä ja viihtyvyyttä. Deston asiantuntijoiden ammattitaito, kokemus ja neuvot ovat käytettävissä koko rakennushankkeen ajan ja vielä sen jälkeenkin. Olemme aidosti läsnä rakennushankkeessasi.

Desto Oy
Pikkaralantie 3
90450 Kempele
Ota yhteyttä!
0400 922 152
info@desto.fi
Yritystiedot
Y-tunnus 2528065-1