Vaivaton ja helppo rakentaminen

Desto Toimitilat rakennetaan esivalmistetuista komponenteista ja laadukkaista nykyaikaisista rakennusmateriaaleista. Toteutamme rakennushankkeesi yhdellä sopimuksella. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden vaivattomaan ja helppoon rakentamiseen. Sinun ei tarvitse kuluttaa omaa aikaasi rakennushankkeen suunnitteluun ja palavereissa istumiseen.

Voit rauhassa keskittyä oman yrityksesi työhön, sillä asiantuntijamme hoitaa rakennushanketta puolestasi. Pystyt seuraamaan rakennushankkeesi edistymistä kätevästi Extranetistä, silloin kun sinulle parhaiten se sopii. Näet aina rakennushankkeesi edistymisen aikataulun ja voit viestittää tarpeesi ja toiveesi kätevästi Extanetissä mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Nopea rakentamisen aikataulu

Esivalmistettujen komponenttien johdosta rakentamisen aikataulu on nopeaa ja luotettavaa. Olemme toteuttaneet nopeimmat toimitilaprojektit 3 kk:n rakentamisaikataululla. Annamme rakennushankkeen alussa sitovan aikataulun, joten tiedät jo ennen rakennushankkeen käynnistymistä milloin tilat ovat valmiina.

Joustava rakentamismalli

Joustavan toiminnan johdosta pystymme toteuttamaan toimitilarakentamisen eri runkojärjestelmät haluamallanne tavalla tai rakennuksen muodon vaatimuksen mukaisesti. Pystymme mukautumaan kaavamääräysten ja rakentamisohjeiden vaatimuksiin, jotka selvitetään tarvekartoituksen yhteydessä.

Ulkoseinien ulkoverhoukseksi voidaan valita puu-, betoni- ja teräsrunkoinen sekä liimapuurunkoinen vaihtoehto. Ulkoseinien pinnoitevaihtoehdot ovat laajasti käytössä. Voit valita puu-, teräs-, betoni-, rappaus-, väripinnoitteet, joista kerromme mielellään lisää jo tarvekartoituksen vaiheessa.

Desto Oy
Pikkaralantie 3
90450 Kempele
Ota yhteyttä!
0400 922 152
info@desto.fi
Yritystiedot
Y-tunnus 2528065-1