Yhdellä sopimuksella
- ja budjetti pitää!

Desto Oy

Desto Oy:n liiketoiminta-alueisiin kuuluvat kivitalojen ja toimitilojen rakentaminen. Olemme kustannustehokas ja luotettava kumppani kivitalojen ja toimitilojen rakentajana.

Yrityksemme on nuorekas ja innovatiivinen perheyritys. Yrityksellämme on näin kasvot ja päätöksentekokyky omissa käsissämme. Yrityksemme arvot ja toimintatavat perustuvat meillä luotettavaan, vastuulliseen, rehelliseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, jotka ovat osa meitä. Kannamme vastuumme tehdystä työstä ja yrityksen henkilökunnasta, joka on meille kunnia-asia. Yrityksemme perustavoitteena on saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys, jonka uskomme vahvasti kantavan meitä myönteiseen tulevaisuuteen.

Historia

Desto Oy aloitti toiminnan vuoden 2013 alussa. Yrityksemme omistajilla ja henkilökunnalla on yli 20 vuoden kokemus ja ammattitaito pientalo- ja toimitilarakentamisesta. Pitkä ura yrittäjänä ja työntekijänä luovat vahvan ja turvallisen pohjan Desto Oy:n toiminnalle.

Vahvuutemme

Yksi sopimus

Olet varmaan kuullut ystäviltä rakentamisen kauhukuvista. Piti soitella sinne ja tänne, aikataulut venyivät jne. Meidän toimintaamme kuuluu yksi sopimus. Teidän ei tarvitse kuin muistaa yksi henkilö ja olla häneen yhteydessä. Me hoidamme puolestanne muun rakentamisen. Olemme kehittäneet toimintaamme ja alihankkijoitamme luotettavaan ja kustannustehokkaaseen rakentamiseen, joka takaa helpon rakentamisen.

Turvallisuus

Yksi sopimus tuo myös turvallisuutta. Ei tarvitse tehdä useita sopimuksia, joista joku voi pettää. Me toimimme kanssanne alusta loppuun saakka. Olemme turvallinen yhteistyökumppani, johon voitte luottaa!

Laatu

Tinkimätön laatumme on vahvuutemme. Yrityksemme logossa kerrotaan, että rakennamme valmiiksi. Pitkä yli 20 vuoden ammattitaitomme takaa osaamisen ja laadukkaan lopputuloksen, josta me itsekin olemme ylpeitä. Laadusta meidät tunnetaan!

Desto Oy
Pikkaralantie 3
90450 Kempele
Ota yhteyttä!
0400 922 152
info@desto.fi
Yritystiedot
Y-tunnus 2528065-1