Koti, jossa on hyvä asua!

Laadukasta ja viihtyisää asumista luonnonläheisellä Vaskikankaan alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä!

Suositulle Vaskikankaan alueelle rakennetaan 13:sta erillispientalosta koostuva kahden asunto-osakeyhtiön kokonaisuus. Asunnot sijoittuvat keskeiselle paikalle Hiukkavaarankadun ja Soittokunnantien risteykseen. Kaksi erillistä liittymää tontille vähentävät liikennettä taloyhtiössä ja rauhoittavat piha-aluetta. Piha-alueet ovat aidattuja ja jokaisella asunnolla on oma rauhallinen oleskelupiha, joka sijoittuu terassin yhteyteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia.

Jokaisen asunnon yhteydessä on 1-2 katettua autokatospaikkaa, sekä tilaa myös 1-2 muulle autolle. Huoneistojen suunnittelussa tontille on haluttu painottaa riittävän yksityisyyden toteutumista. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös lämmin varasto sekä tekninen tila. Myös pyörille on varattu oma säilytyspaikka. Taloyhtiöön rakennetaan erillinen väestönsuojarakennus.

Huoneistojen suunnittelu on arkkitehdin käsialaa. Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä sekä toimivuuden, että viihtyvyyden kannalta. Vastuullisena rakentajana haluamme kantaa vastuumme siitä, että kodeissa, joita rakennamme on hyvä asua ja elää. Päivänvalon merkitys, puhdas sisäilma, laadukkaat materiaalit, turvalliset tilaratkaisut, sekä hyvä valaistuksen suunnittelu ovat esimerkkejä asioista, joihin olemme halunneet panostaa. Oleskelutilat ovat erittäin tilavia ja valoisia korotetun sisäkaton ja isojen ikkunoiden ansiosta. Olohuone, keittiö ja ruokailutilat muodostavatkin yhtenäisen ja avaran tilan, jossa varmasti viihdytään yhdessä perheen ja ystävien kanssa! Sauna ja peseytymistilat muodostavat viihtyisän rentoutumispaikan. Niiden korkea varustetaso takaavat nautinnollisia hetkiä arjen kiireiden keskellä.

Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon hyvin erilaisten perheiden tarpeet. Asuntojen koot vaihtelevat 101,5-117,5 neliön välillä ja asunnot ovat kaksitasoisia. Muuttuvien tarpeiden mukaisesti asuntojen tilaratkaisut ovat osittain muunneltavissa. Tämä lisää asunnon pitkäikäisyyttä myös ostajan näkökulmasta.