UUDISTUOTANTOA PUOLIVÄLINKANKAALLE!

KOHTEESSAMME UUSIUTUVALLA ENERGIALLA OLEVA LÄMMÖNLÄHDE JA VESIKIERTOINEN LATTIALÄMMITYS! ME ANNAMME TEILLE VAIHTOEHDOT LÄMMITYKSIIN. VALITSE SINÄ MIELUISIN!
  • HINTA POISTOILMALÄMPÖPUMPPU LÄMMÖNLÄHTEELLÄ                   379.800,00 €
  • HINTA ILMAVESILÄMPÖPUMPPU LÄMMÖNLÄHTEELLÄ                        383.500,00 €
  • HINTA MAALÄMMÖLLÄ JA PORAKAIVOLLA                                           390.700,00 €

ERITTÄIN HARVOIN TARJOLLA OMAKOTITALO NÄIN LÄHELTÄ OULUN KESKUSTAA!

HUOM! Tälle tontille voimme toteuttaa myös useita eri vaihtoehtoja! Kysy rohkeasti lisää!

Nyt saatavilla uutta omakotirakentamista Puolivälikankaan viihtyisältä ja suositulta alueelta aivan Oulun keskustan tuntumasta!

Puolivälikangas on ollut jo vuosia arvostettu "metsälähiö", jota kuvaa hyvin mäntykankaat ja isot vehreät puistot. Kevyenliikenteen verkosto on todella laaja ja monipuolinen, jonka ansiosta kulkuyhteydet kaupunkiin, yliopistolle ja lähes minne päin Oulua tahansa ovat loistavat! Alueelta on sujuva yhteys moottoritielle, koulut, kirjasto ja päiväkoti ja kauppa on aivan lähietäisyydellä. Alueen mainiot ulkoilumahdollisuudet löytyvät aivan kotiovelta, sekä koiranomistajlle suosittu koirapuisto. Puolivälikankaan rakennuskanta alkaa uusiutumaan nopeasti ja lähivuosina alue muuttuu uudelleen rakennettavaksi viihtyisäksi omakotitaloalueeksi.

AUTOKATOS JA LÄMMIN VARASTO / TEKNINEN TILA, SEKÄ TERASSIT SISÄLTYVÄT HINTAAN!

Kolme makuuhuonetta, sekä avarat yhteiset tilat mahdollistavat viihtyisän ja kodikkaan asumisen. Saarekkeellisessä keittiössä laadukkaat kalusteet ja integroidut kodinkoneet tuovat helppoutta arkeen. Olohuoneesta pääset mukavasti rentoutumaan isolle ja aurinkoiselle etuterassille! Tilava autokatos ja iso lämmin varasto / tekninen tila, kruunaavat laadukkaan asumisen!

Desto Oy rakentaa yhdellä sopimuksella sinulle täysin valmiin kodin tälle tontille. Täysin valmis kohde luovutetaan pihamullat tasoitettuna, nurmikonsiemenet kylvettynä. Sinulla on mahdollista toteuttaa pihatyöt ja ulkoverhouksen pintamaalaus myös itse, joka laskee kauppahintaa!

Tässä kohteessa varainsiirtovero 4 % maksetaan ainoastaan tontinvuokraoikeuden osuudesta, Kysy lisää!

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kodin materiaalivalintoihin ja me rakennamme Teidän näköisen kodin!

Omakotitalon suunnittelussa on panostettu toimivuuteen, viihtyvyyteen ja kaikki yksityiskohdat on huolella mietitty Teille valmiiksi. Vastuullisen rakentajana haluamme kantaa vastuumme siitä, että kodeissa, joita rakennamme on hyvä asua ja elää. Päivänvalon merkitys, puhdas sisäilma, laadukkaat materiaalit, turvalliset tilaratkaisut, sekä hyvä valaistuksen suunnittelu ovat esimerkkejä asioista, joihin olemme panostaneet. Oleskelutilat ovat erittäin tilavia ja valoisia isojen ikkunoiden ansiosta. Olohuone, keittiö ja ruokailutilat muodostavatkin yhtenäisen ja avaran tilan, jossa varmasti viihdytään yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

TEHDÄÄN TÄSTÄ TEIDÄN PERHEENNE UUSI KOTI!

Otahan yhteyttä, niin kerromme lisää!

 
Hannu Tuohimaa                                          Johannes Tuohimaa
0400-922152                                                050-5609364
hannu.tuohimaa@desto.fi                            johannes.tuohimaa@desto.fi