Deston yhtenä liiketoiminta-alueena on asuntotuotanto. Rakennamme energiatehokkaita ja nykyaikaisia koteja perheille, heidän tarpeet huomioiden. Toteutamme asuntotuotannon aina valmiiksi hankkimillemme tonteille. Tonttien hankinnassa keskeisenä ajatuksena on asuntojen hyvä sijainti ja hyvät kulkuyhteydet.

Laadukas suunnittelu

Asuntotuotannon keskeisenä lähtökohtana on, että kaikki kohteemme ovat arkkitehdin käsialaa. Hyvä tilasuunnittelu ja toimivat selkeät ratkaisut tuovat asumisen viihtyvyyttä ja koti on toimiva kokonaisuus. Toimivat pihat ja viihtyisät väritykset ovat osa laadukasta rakentamistapaamme.

Kohteita myös sijoittajille

Toteutamme asuntotuotanto kokonaisuuksia myös sijoittajille. Rakennamme asunto-osakeyhtiöitä sekä kiinteistökokonaisuuksia sijoittajien toiveiden mukaisesti. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Henkilökohtaista palvelua

Asunnon ostajana pääset tutustumaan kohteisiimme kotisivujemme kautta, sekä yksityis- ja yleisesittely-tilaisuuksissa. Järjestämme aina ennen asunnon varausta henkilökohtaisen tilaisuuden, jossa esittelemme ja käymme yhdessä läpi tulevan kotinne. Tee varauksesi ajoissa, jotta pääset vaikuttamaan myös tulevan kotisi sisustukseen!

Tutustu myytäviin asuntoihin