Desto Oy:n liiketoiminta-alueena on toimitilojen rakentaminen sekä asuntotuotanto. Olemme kustannustehokas, monipuolinen ja vastuullinen Oulun talousalueella toimiva rakennusliike. Palvelemme yksityisiä, yrittäjiä sekä julkista sektoria.

Yrityksemme on nuorekas ja innovatiivinen perheyritys. Yrityksellämme on näin kasvot ja päätöksentekokyky omissa käsissämme. Meillä Destolla luotettavuus, vastuullisuus ja rehellisyys on mukana kaikessa toimissamme ja ajattelussamme.  Kannamme vastuumme tehdystä työstä ja yrityksen henkilökunnasta, joka on meille kunnia-asia. Yrityksemme tavoitteena on saavuttaa korkea asiakastyytyväisyys, jonka uskomme vahvasti kantavan meitä myös tulevaisuudessa.

Historia

Desto Oy aloitti toiminnan vuoden 2013 alussa. Yrityksemme omistajilla ja henkilökunnalla on yli 30 vuoden kokemus ja ammattitaito pientalo- ja toimitilarakentamisesta. Pitkä ura yrittäjänä ja työntekijänä luovat vahvan ja turvallisen pohjan Desto Oy:n toiminnalle.

Vahvuutemme

  • Rautainen ammattitaito ja laaja rakennusalan kokemus
  • Laatu on meille kunnia-asia, josta olemme itsekin ylpeitä.
  • Asiakaslähtöisyys ja joustavuus kaikissa hankkeissamme.

Laatu ja vastuu

Vastuullinen ja laadukas rakentaminen kannattaa aina. Haluamme aidosti, että rakentamissamme kohteissa viihdytään ja niiden arvo säilyy vuosikymmeniä. Alallamme on paljon rakentajia, mutta vähemmän vastuunkantajia. Me kannamme aidosti vastuumme ja siitä meidät tunnetaan.