Olemme kokenut liike- ja toimitilojen rakentaja. Referenssit kertovat, että olemme saaneet toteuttaa liike- ja toimitilahankkeilta maailman laajuisille toimijoille ja isoille yrityksille. Joustava toimintamalli ja kustannustehokkuutemme ovat saaneet olla käytössä monissa hankkeissa. Onko nyt Teidän hankkeenne vuoro?

Vaivaton ja helppo rakentaminen

Desto Toimitilat rakennetaan esivalmistetuista komponenteista ja laadukkaista nykyaikaisista rakennusmateriaaleista. Toteutamme rakennushankkeesi yhdellä sopimuksella. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden vaivattomaan ja helppoon rakentamiseen. Sinun ei tarvitse kuluttaa omaa aikaasi rakennushankkeen suunnitteluun ja palavereissa istumiseen.

Voit rauhassa keskittyä oman yrityksesi työhön, sillä asiantuntijamme hoitaa rakennushanketta puolestasi. Annamme osaamisemme käyttöösi ja toteutamme yhdessä Teidän yrityksellenne parhaat ja toimivat tilat.

Nopea rakentamisen aikataulu

Esivalmistettujen komponenttien johdosta rakentamisen aikataulu on nopeaa ja luotettavaa. Laaja ja monipuolinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa projektin valmistumisen ajallaan ja laadukkaasti. Annamme rakennushankkeen alussa sitovan aikataulun, joten tiedät jo ennen rakennushankkeen käynnistymistä, milloin tilat ovat valmiina.

Joustava rakentamismalli

Joustavan toiminnan johdosta pystymme toteuttamaan toimitilarakentamisen eri runkojärjestelmät haluamallanne tavalla tai rakennuksen muodon vaatimuksen mukaisesti. Pystymme mukautumaan kaavamääräysten ja rakentamisohjeiden vaatimuksiin, jotka selvitetään aina tarvekartoituksen yhteydessä.

Rakennuksen runkojärjestelmä voidaan valita puu-, betoni-, teräs-, sekä liimapuurunkoisista vaihtoehdoista. Ulkoseinien pinnoitevaihtoehdot ovat laajat. Voit valita puu-, teräs-, betoni-, rappaus-, sekä väripinnoitteet, joista kerromme mielellämme lisää jo tarvekartoituksen vaiheessa.