Desto toteuttaa katokset, varastotilat, hallit, logistiikkatilat, tuotantotilat, sekä muut tilatarpeet, niin suurille kuin pienille yrityksille. Tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden vaivattomaan ja helppoon rakentamiseen. Kun valitset kumppaniksesi Deston, niin saat laadukkaat sekä energia- ja kustannustehokkaat tilaratkaisut.

Nopeasti valmistuvat ja energiatehokkaat tilaratkaisut

Deston hallien- ja tuotantotilojen rakentamisen, rakennusmateriaalien ja tuotantomenetelmien kehityksen johdosta saavutamme nopean rakennusaikataulun. Olemme valinneet rakennusmateriaalit ja työtavat niin, että rakentamisen eteneminen on joustavaa ja sujuvaa. Tätä kautta olemme saavuttaneet myös kustannustehokkuuden, josta meidät tunnetaan. Joustavan toiminnan johdosta pystymme mukautumaan yrityksesi tarpeisiin ja toteuttamaa hankkeesi sitovalla aikataululla. Energiatehokkuus on tämän päivän rakentamisessa keskeisellä sijalla myös hallien ja tuotantotilojen osalla. Me olemme valmiita tässä haasteessa ja tarjoamme sinulle energia- ja kustannustehokkaita toimitiloja.

Budjetti pitää ja saat kattavan takuun

Yksi sopimus takaa turvallisen rakentamisen, sillä kustannukset ovat tiedossa jo rakennushankkeen alussa. Budjettisi ei ylity yllättävillä kuluilla. Laadimme jokaisen rakennushankkeemme alussa kokonaiskustannusarvion. Tämä arvio sisältää myös niiden osa-alueiden kustannukset, jotka ovat tilaajan hankinnassa. Desto antaa kaikelle rakentamiselle kattavan 24 kk takuun.

Onnistunut lopputulos

Yhdessä alamme osaavien yhteistyökumppaneiden kanssa saavutamme laadukkaan ja onnistuneen lopputuloksen. Uusien tuotteiden ja materiaalien käytössä olemme edelläkävijä. Haluamme olla kehityksen kärjessä ja tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka antavat yksilöllisyyttä ja viihtyvyyttä. Deston asiantuntijoiden ammattitaito, kokemus ja neuvot ovat käytettävissä koko rakennushankkeen ajan ja vielä sen jälkeenkin. Olemme aidosti läsnä rakennushankkeessasi.