Yrityksesi toimitilat ja niiden keskeinen sijainti ovat merkittävä osa kannattavaa liiketoimintaasi. Sijoittuminen alueellisesti ja liikenteellisesti keskeiselle ja näkyvälle paikalle antaa mahdollisuuden kasvavaan ja tulokselliseen yritystoimintaan.

Yrityksesi ulospäin näkyvä ilme ja toimitilojen kunto viestii asiakkaallesi millaista tuotetta ja palvelua sieltä on saatavilla. Kannattavan liiketoiminnan keskeisenä lähtökohtana on, että toimitilat ovat asianmukaiset, nykyaikaiset ja tyylikkäät. Ne viestivät yrityksesi uskottavuutta ja luotettavuutta. Ne ovat yrityksesi käyntikortti.

Me Destolla olemme juuri teitä varten. Haluamme olla yrityksesi kasvun mukana, tarjoamalla yrityksellesi uusia ja nykyaikaisia toimitiloja. Haluamme aidosti kuunnella tarpeenne ja vastata niihin energia- ja kustannustehokkaalla rakentamisella. Olemme palvelemassa teitä laajalla toimitilarintamalla, joka koostuu seuraavista osa-alueista:

Deston toimitila- ja asuntorakentaminen pohjautuu energia- ja kustannustehokkaaseen rakentamiseen. Uusia toimitiloja mietittäessä on hyvä ottaa heti yhteyttä, koska rakennushankkeen kustannukset määritetään jo 80 % suunnitteluvaiheessa. Tästä syystä me haluamme olla jo alkuvaiheessa mukana, jotta hanke saadaan käyntiin kustannustehokkaasti ja järkevästi.